AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnede zayıf görmek

Kahve falında karnede zayıf görmek

Kahve falında karnede zayıf görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında karnede zayıf gördüyseniz:

  • Şu an farkında olmasanız bile, aslında artık sizin için hiçbir anlam ifade etmeyen ya da yararlı sonuçlar vermeyen işlere sıkı sıkıya bağlısınız.

Kahve falında zayıf karne görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnede zayıf görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnede zayıf not görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında karnede teşekkür belgesi almak iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine yorulur.

Kahve falında karneyi iyi görmek huzurlu günler görüleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında karne aldığını görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına delalet eder.

Kahve falında okuldan karne almak sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında okul karnesi almak sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir