AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü zayıf görmek

Kahve falında yüzü zayıf görmek

Kahve falında yüzü zayıf görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü zayıf gördüyseniz:

  • Bir sürü gereksiz unsur son dakikada ortaya çıkıp dağılmanıza neden olabilir.

Kahve falında yüzü zayıf görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, zorlukların bir anda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnede zayıf görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını zayıflamış görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini zayıflamış görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babayı zayıf görmek neşesini kaybedeceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi zayıflamış görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnede zayıf not görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zayıf not görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir