AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını çok zayıflamış görmek

Kahve falında başkasını çok zayıflamış görmek

Kahve falında başkasını çok zayıflamış görmek strese gireceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını çok zayıflamış gördüyseniz:

  • Eşinizin veya sevgilinizin bazı tutumları sizi son derece duygulandırabilir.

Kahve falında zayıflamaya çalışmak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında dersten zayıf almak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında zayıf ve güzel görünmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına inanılır.

Kahve falında birini zayıflamış görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Kahve falında sınavdan zayıf aldığını görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında zayıf birinin kilo aldığını görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin çok zayıf olduğunu görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birini zayıflamış görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, kendi işini kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir