AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığını zayıflamış görmek

Kahve falında bir tanıdığını zayıflamış görmek

Kahve falında bir tanıdığını zayıflamış görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, büyük emekler vereceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, hayırlı işlerde yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir tanıdığını zayıflamış gördüyseniz:

  • Bazı işler, planlar veya konularda yavaşlama görülebilir.

Kahve falında tanıdığını zayıflamış görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, işinden ekmeğinden olacağına işaret eder.

Kahve falında bir tanıdığını zayıflamış görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine işaret eder.

Kahve falında zayıflayan birini görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında zayıflamış insan görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınavdan zayıf aldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zayıf kişi görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zayıf deve görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine delalettir.

Kahve falında birini zayıf görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir