AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini kısa saçlı görmek

Kahve falında başka birini kısa saçlı görmek

Kahve falında başka birini kısa saçlı görmek kötü sözler duyulacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birini kısa saçlı gördüyseniz:

  • Yanında kendinizi iyi hissettiğiniz kişilerle zaman geçirmeniz keyifli vakitlerin garantisi olabilir.

Kahve falında başka birinin saçını kısa görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına delalettir.

Kahve falında başka birini kısa saçlı görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının saçını kısa görmek fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına yorulur.

Kahve falında kısa saçı uzun görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında saçlarının kısa kesildiğini görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, talihinizin artacağına işaret eder.

Kahve falında annenin saçını kısa görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını kısacık kestirmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kısalmış görmek sorunlarının tamamen biteceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir