AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini gülerken görmek

Kahve falında başka birini gülerken görmek

Kahve falında başka birini gülerken görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, büyük başarıla kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birini gülerken gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizin ön planda olacak.

Kahve falında başka birini gülerken görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güllü yasin kitabı görmek fenalıkta bulunmaya, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında pembe gül yaprakları görmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında annesini gülerken görmek hep dinç ve genç kalacağına, hayallerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda gül görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine inanılır.

Kahve falında bir erkekten gül almak hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı gül hediye almak dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gül demeti görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir