AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda gül görmek

Kahve falında saksıda gül görmek

Kahve falında saksıda gül görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine inanılır.

Kahve falında saksıda gül gördüyseniz:

  • Uzman kişilerin tecrübelerine kulak vermekte fayda var.

Kahve falında saksıda pembe gül görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine alamet eder.

Kahve falında saksıda beyaz gül görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında saksıda kırmızı gül görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda gül görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında saksıda gül ağacı görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında saksıda bir sürü çiçek görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında saksıya menekşe ekmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında saksı atmak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir