AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe gül yaprakları görmek

Kahve falında pembe gül yaprakları görmek

Kahve falında pembe gül yaprakları görmek kısmetin kapanacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe gül yaprakları gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmamanız, size maddi veya manevi bedeller ödetebilecek macera veya arkadaşlıklara eğilim duymanıza neden olabilir.

Kahve falında pembe gül yaprağı görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında pembe gül yaprakları görmek rızık eksikliği yaşayacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında gül yaprağı yemek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül yaprağı görmek kendisi paralayacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında mavi gül yaprağı görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, aile işlerinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yapraklı gül görmek bir hastalığa maruz kalacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru gül yaprağı görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kurumuş gül yaprakları görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir