AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekten gül almak

Kahve falında bir erkekten gül almak

Kahve falında bir erkekten gül almak işinin aksayacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, öz güveninin yerine geleceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkekten gül almak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelerle ilgilenmeniz öz güveninizi arttırabilir.

Kahve falında erkeği gülerken görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, geçim derdine düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekten kırmızı gül almak risk almaktan özenle kaçınacağına, tartışmalı bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkekten beyaz gül almak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında gülümseyen erkek görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe gül vermek kişinin alım gücünün yükseleceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında erkekten kırmızı gül almak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, hataların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında erkek gülen bebek görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, siparişlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında gülümseyen erkek bebek görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir