AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini gülerken görmek

Kahve falında annesini gülerken görmek

Kahve falında annesini gülerken görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, bol nimete kavuşacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında annesini gülerken gördüyseniz:

  • Hayal dünyanızdan çıkıyorsunuz.

Kahve falında ölen anneyi gülerek görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında annesini gülerek görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anneyi güler yüzlü görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret eder.

Kahve falında anneye gül görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş annemi gülerken görmek çocuklarının fazla olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi güler yüzlü görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş anneyi gülerken görmek konferans ve seminerlere katılacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında anneye gül vermek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir