AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini bıyıklı görmek

Kahve falında başka birini bıyıklı görmek

Kahve falında başka birini bıyıklı görmek büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına yorulur.

Kahve falında başka birini bıyıklı gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Kahve falında başka birini bıyıklı görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyıklı bebek görmek neşesine kavuşacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında takma bıyık görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına yorulur.

Kahve falında bıyık kesildiğini görmek hayallerde değişiklikler olacağına, yol yordam öğretileceğine inanılır.

Kahve falında bıyıkların çıktığını görmek fakir çocukları giydireceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bıyıklı adamlar görmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaş bıyık aldığını görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında sakal bıyık bırakmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir