AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma bıyık görmek

Kahve falında takma bıyık görmek

Kahve falında takma bıyık görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takma bıyık gördüyseniz:

  • Patronvari algılanabilecek tavırlardan kaçının.

Kahve falında takma bıyık görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında takma bıyık takmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında takma dişlerinin döküldüğünü görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzük takmış erkek görmek önünü göremez olacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında takma kirpik takmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına yorulur.

Kahve falında takma diş taktırmak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına inanılır.

Kahve falında takma göz görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında dişlerinin takma olduğunu görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, büyük sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir