AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birine sarılmak

Kahve falında başka birine sarılmak

Kahve falında başka birine sarılmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birine sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri beklenmedik jestlerinizle şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında başka bir erkeğe sarılmak özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başka birine sarılmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir erkekle sarılmak herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin erkek çocuğunu görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin başka çocuğu olduğunu görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kaçtığını görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini başkasiyla evli görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkalarının evlendiğini görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir