AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin kaçtığını görmek

Kahve falında başka birinin kaçtığını görmek

Kahve falında başka birinin kaçtığını görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, anne baba dualarının alınacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin kaçtığını gördüyseniz:

  • Kararınızı vermeden önce, duygularınızı sakin şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında başka birinin kaçtığını görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalettir.

Kahve falında başkaları tarafından kaçırılmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kaçırıldığını görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında evlilikten kaçtığını görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında saatin kaç olduğunu sormak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, mutluluk ve saadete yorulur.

Kahve falında kardeşimin kaçırıldığını görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, işlerin düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşunu kaçırmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına delalettir.

Kahve falında birinden kaçıp kurtulmak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir