AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin erkek çocuğunu görmek

Kahve falında başka birinin erkek çocuğunu görmek

Kahve falında başka birinin erkek çocuğunu görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, işini büyüteceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, memur ise terfi edeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin erkek çocuğunu gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden kişiler dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında başka birinin erkek çocuğunu görmek ihanete uğrayacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin erkek çocuğu olduğunu görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına yorulur.

Kahve falında başka birinden çocuğu olduğunu görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin çocuğunu sevmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, çaresiz hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin çocuğunu emzirdiğini görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin başka çocuğu olduğunu görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir