AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir erkeğe sarılmak

Kahve falında başka bir erkeğe sarılmak

Kahve falında başka bir erkeğe sarılmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, iyi hissedeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, üzücü haberler alacağına işarettir.

Kahve falında başka bir erkeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise riskiniz artacak.

Kahve falında başka bir erkekle sarılmak bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir erkeğe sarılmak üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birine sarılmak kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başka bir erkekle öpüşmek derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kendini başka bir erkekle görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine işarettir.

Kahve falında eşinden başka erkek görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir erkekten hoşlanmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir