AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka biriyle evli olmak

Kahve falında başka biriyle evli olmak

Kahve falında başka biriyle evli olmak işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, doğru bir karar verileceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka biriyle evli olmak gördüyseniz:

  • Sevgilinizin yeni fiziksel görüntüsü karşısında çok şaşıracaksınız.

Kahve falında başka biriyle evli olduğunu görmek düşünmeden adımlar atayacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini başka biriyle evli görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında başka biriyle evli görmek bazı ortaklıklar kuracağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasını başka kadınla evli görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulur.

Kahve falında evliyken başka birini sevmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir erkekle evli olmak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir