AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini gelin olarak görmek

Kahve falında başka birini gelin olarak görmek

Kahve falında başka birini gelin olarak görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birini gelin olarak gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın, projenizin veya düzenlemenin daha başarılı şekilde ilerlemesini sağlayacak yeni bir yol haritası çizebilecek kapasitedesiniz.

Kahve falında başka birinin gelin olduğunu görmek yıpranacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında başka gelin görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir gelin görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birini gelin olarak görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başka birini gelin görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı gelin arabası görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eve gelin getirmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz gelin çiçeği görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir