AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir kıtaya gitmek

Kahve falında başka bir kıtaya gitmek

Kahve falında başka bir kıtaya gitmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, kazancında bereketin artacağına, aradaki buzların eritileceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir kıtaya gitmek gördüyseniz:

  • Bir çok yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında başka bir kıtaya gitmek parasal sıkıntıların son bulacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında afrika kıtasını görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir başka ülkeye gitmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalet eder.

Kahve falında başka ülkeye tatile gitmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında başka eve gitmek yüküne ortak olacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine yorulur.

Kahve falında başka aleme gitmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir yere gitmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, inancının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka yerlere gitmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir