AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinde bit görmek

Kahve falında başka birinde bit görmek

Kahve falında başka birinde bit görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinde bit gördüyseniz:

  • En son planınız, hedefiniz veya kafanızdaki bir iş için hızla ilerleyerek atışınızı yapabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin saçında bit görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinde bit görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu bitlenmiş görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçta bit görüp öldürmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bit sirke temizlemek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun saçında bit görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında akünün bittiğini görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan bit almak gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir