AnaSayfa / Genel / Kahve falında bit sirke temizlemek

Kahve falında bit sirke temizlemek

Kahve falında bit sirke temizlemek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kısmetlerinin açılacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına inanılır.

Kahve falında bit sirke temizlemek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak kontrolü ele almalısınız.

Kahve falında bit sirke temizlemek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçta bit ve sirke görmek malının ve parasının ziyan olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçinda bit sirkesi görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işarettir.

Kahve falında kafada bit sirke görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçta bit sirkesi görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalettir.

Kahve falında bit sirkesi görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında bit sirkesi öldürmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında bit sirkesi ayıklamak işini layığı ile yerine getireceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir