AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu bitlenmiş görmek

Kahve falında çocuğunu bitlenmiş görmek

Kahve falında çocuğunu bitlenmiş görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, sürekli tartışacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu bitlenmiş gördüyseniz:

  • Çevrenizde çok fazla fırsat ya da olanak olmasına rağmen, kalbiniz ya da sezgileriniz sizi yanlış yöne sevk edebilir.

Kahve falında çocuğunu bitlenmiş görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun saçında bit görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunda bit görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun kafasında bit görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun saçında bit görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun başında bit görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kafasında bit görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında saçımızda bit görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir