AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin saçında bit görmek

Kahve falında başka birinin saçında bit görmek

Kahve falında başka birinin saçında bit görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, afiyette olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin saçında bit gördüyseniz:

  • aklınızdaki her neyse, buraya siz koyun.

Kahve falında başka birinin saçında bit görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinde bit görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçta bit aramak atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında saçta bit toplamak tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saçında bit görmek işlerinin artacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında saçında bit öldürdüğünü görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek saçında bit görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçında bit olduğunu görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir