AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun saçında bit görmek

Kahve falında çocuğun saçında bit görmek

Kahve falında çocuğun saçında bit görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun saçında bit gördüyseniz:

  • Çekinmeden yatırımda bulunabilirsiniz.

Kahve falında çocuğun saçında bit görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, mevkilerinin yüksek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun saçında bit görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kafasında bit görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun başında bit görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunda bit görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine yorulur.

Kahve falında çocuğun kafasında bit görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu bitlenmiş görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında saçında bit öldürdüğünü görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir