AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir kızı hamile görmek

Kahve falında başka bir kızı hamile görmek

Kahve falında başka bir kızı hamile görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir kızı hamile gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda, beklediğiniz gelişmeleri takip edebilmeniz veya olan biteni anlamanız daha kolay olabilir.

Kahve falında başka bir kızı hamile görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başka bir erkeği hamile görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının başka bir kadını hamile görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birini hamile olduğunu görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin hamile kadın görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, bereketli bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında başka kadının hamile olduğunu görmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka hamile görmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında başka hamile kadın görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir