AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka hamile görmek

Kahve falında başka hamile görmek

Kahve falında başka hamile görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başka hamile gördüyseniz:

  • Bazıkişilerin hareketleri sizi şaşırtabilir.

Kahve falında bir başka kadını hamile görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin hamile görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir kızı hamile görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına işarettir.

Kahve falında başka bir hamile kadın görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin hamile olduğunu öğrenmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin hamile kadın görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka kadının hamile olduğunu görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinden hamile kalmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir