AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir kadını hamile bırakmak

Kahve falında başka bir kadını hamile bırakmak

Kahve falında başka bir kadını hamile bırakmak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir kadını hamile bırakmak gördüyseniz:

  • Başkalarının durumunu veya standartlarını ölçmeye çalışmak baskı yaratabilir.

Kahve falında başka bir kadını hamile bırakmak güzel bir evlilik yaşanacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadını hamile bırakmak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kadını hamile bırakmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, inancının zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında bir başka kadını hamile görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında başka birinin hamile kadın görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, hayal kırıklığına işaret eder.

Kahve falında başka bir kadını hamile görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet eder.

Kahve falında başka kadının hamile olduğunu görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında başka bir hamile kadın görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir