AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan korkmak

Kahve falında uçurumdan korkmak

Kahve falında uçurumdan korkmak sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, zor durumlara düşeceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına delalettir.

Kahve falında uçurumdan korkmak gördüyseniz:

  • Size önem veren kişileri etkileyebilecek ya da şaşırtabilecek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında uçurumdan korkmak dertlerinin artacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumu tırmanmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında uçurumun kenarında oturmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan düşmekten kurtulmak kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak onlara hocalık edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil uçurum görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumun tepesinde olmak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına alamet eder.

Kahve falında başkasını uçurumdan düşerken görmek dertlerin günden güne artacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir