AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir ilde olmak

Kahve falında başka bir ilde olmak

Kahve falında başka bir ilde olmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, sıhhat ve moral bulacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir ilde olmak gördüyseniz:

  • İmkansız taahütlerde bulunmaktan kaçının.

Kahve falında başka ilde olmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir ilde olmak beklentilerinin yerine geleceğine, büyük bir ikilemde kalacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir ilde olduğunu görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ilmek kaçırmak fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına inanılır.

Kahve falında yorgan ilmek kısmetinin de açılacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ilmek atmak kudret ve hikmet sahibi olacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisini başka biriyle görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir boyuta geçmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir