AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilmek atmak

Kahve falında ilmek atmak

Kahve falında ilmek atmak yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, işlerini düzene sokacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilmek atmak gördüyseniz:

  • Geçmiş anlaşmaların veya eski hedeflerinizin üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında ilmek atmak helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, adaletin geleceğine işaret eder.

Kahve falında başka bir ilde olmak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan ilmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka ilde olmak işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ilmek kaçırmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir ilde olduğunu görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına delalettir.

Kahve falında kendini merdivenden atmak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mendil atmak sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir