AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilmek kaçırmak

Kahve falında ilmek kaçırmak

Kahve falında ilmek kaçırmak maddi açıdan rahat edileceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilmek kaçırmak gördüyseniz:

  • Bir kimsenin sizi aldattığını veya aptal yerine koymaya çalıştığını farketmeniz olasıdır.

Kahve falında ilmek kaçırmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan ilmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Kahve falında ilmek atmak sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine delalettir.

Kahve falında başka bir ilde olduğunu görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka ilde olmak yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir ilde olmak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurttan kaçtığını görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında kedinin kaçtığını görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir