AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan ilmek

Kahve falında yorgan ilmek

Kahve falında yorgan ilmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, çalışıyorsa terfi alacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgan ilmek gördüyseniz:

  • Bırakın her şey kendiliğinden gelişsin.

Kahve falında yorgan ilmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine delalettir.

Kahve falında başka bir ilde olmak daha iyi yerlere geleceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında ilmek kaçırmak işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında başka ilde olmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir ilde olduğunu görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, haneye dertlerin gireceğine  yorulmaktadır.

Kahve falında ilmek atmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında yorgan kılıfı dikmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yorganin altina saklanmak hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir