AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir erkekle öpüşmek

Kahve falında başka bir erkekle öpüşmek

Kahve falında başka bir erkekle öpüşmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şekilde anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başka kızla görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir erkeğe sarılmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir erkekle yatmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eşini başka erkekle görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir erkeği öpmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başka erkek görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka kızla görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eşini başka erkeklerle görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir