AnaSayfa / Genel / Kahve falında başının okşanmasını görmek

Kahve falında başının okşanmasını görmek

Kahve falında başının okşanmasını görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başının okşanmasını gördüyseniz:

  • Maddi, manevi veya parasal açıdan aşırılıklara kaçmamalı, hayatı basite indirgemelisiniz.

Kahve falında başı okşanmak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında başında kuran okunduğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başının okşanmasını görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başını birinin kucağına koymak eline para geçeceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında başına seccade örtmek işlerinde aksama olacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz başı görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işarettir.

Kahve falında birini başından yaralanmak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına alamet eder.

Kahve falında dağ başında kar görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir