Kahve falında başını vurduğunu görmek

Kahve falında başını vurduğunu görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, gözünün yaşını sileceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, işlerinden de geri kalacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında başını vurduğunu gördüyseniz:

  • Bir taraftan hobilerinize veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmak, bir taraftan da sosyal anlamda sorumluluklarınızı yerine getirmek istiyorsunuz.

Kahve falında başını duvara vurduğunu görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında başını vurduğunu görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında birine vurduğunu görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşini vurduğunu görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında karga vurduğunu görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğe vurduğunu görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın vurduğunu görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kaz vurduğunu görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir