AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın vurduğunu görmek

Kahve falında babanın vurduğunu görmek

Kahve falında babanın vurduğunu görmek onurlu bir hayat süreceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, sorunların çabucak halledileceğine, yazgısının güzelleşeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında babanın vurduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızı ortaya sermeniz olumlu karşılık görebilir.

Kahve falında babanın vurduğunu görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, lüksüne de lüks katacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarını sıfıra vurdurmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında dalganın kıyıya vurduğunu görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, üzüleceğine, pişman olacağına yorulur.

Kahve falında ördek vurduğunu görmek ticarette yol katedeceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini vurduğunu görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine rivayet eder.

Kahve falında boğanın vurduğunu görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, mutlu olacağınıza inanılır.

Kahve falında tavşan vurduğunu görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında eşini vurduğunu görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir