AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine vurduğunu görmek

Kahve falında birine vurduğunu görmek

Kahve falında birine vurduğunu görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında birine vurduğunu gördüyseniz:

  • Manevi yaşama verdiğiniz önem oldukça belirgin.

Kahve falında boğanın vurduğunu görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğe vurduğunu görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalgaların kıyıya vurduğunu görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtına vurduğunu görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına işarettir.

Kahve falında atın vurduğunu görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kendini vurduğunu görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında koçun vurduğunu görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yılana vurduğunu görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir