AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini vurduğunu görmek

Kahve falında kardeşini vurduğunu görmek

Kahve falında kardeşini vurduğunu görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini vurduğunu gördüyseniz:

  • Bir süredir şüpheli yaklaştığınız iş birlikleriniz veya ilişkileriniz varsa sonlandırma kararları devreye girebilir.

Kahve falında kardeşini vurduğunu görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini silahla vurduğunu görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, çevresinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalgaların kıyıya vurduğunu görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek vurduğunu görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında balinanın kıyıya vurduğunu görmek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında atın vurduğunu görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin silahla kendini vurduğunu görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kendini silahla vurduğunu görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, güven kaybına uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir