AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga vurduğunu görmek

Kahve falında karga vurduğunu görmek

Kahve falında karga vurduğunu görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karga vurduğunu gördüyseniz:

  • Hazırlayacağınız teklifdeki yanlışlar, sonucun gecikmesine ya da işin olmamasına neden olabilir.

Kahve falında karga vurduğunu görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına işaret eder.

Kahve falında saçını sıfıra vurdurmak hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, arzuların yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızına vurduğunu görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kendini vurduğunu görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ikinci bir şans vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğanın vurduğunu görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini vurduğunu görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini vurduğunu görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, yıpranacağına, strese gireceğine delalettir.

Kahve falında dalgaların kıyıya vurduğunu görmek cesaretinin yerine geleceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir