AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını belaya sokmak

Kahve falında başını belaya sokmak

Kahve falında başını belaya sokmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başını belaya sokmak gördüyseniz:

  • Yarıda da kalsa siz başlayın devamını nasıl olsa getirirsiniz.

Kahve falında başını belaya sokmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına işaret eder.

Kahve falında başı belaya girmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hedeflerini tutturacağına işarettir.

Kahve falında başı belada olmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında başının belada olduğunu görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında başına bela almak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında kocaya bela okumak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bela anmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında belalı birini görmek iş hayatında kendi işini kuracağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir