AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını örttüğünü görmek

Kahve falında başını örttüğünü görmek

Kahve falında başını örttüğünü görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başını örttüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda ne yönde ilerleyeceğiniz karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında küçük baş hayvan görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gövdesinden ayrılmış baş görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başı kanamak işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başının üstünde kedi görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, sevilen birinin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek herkesin şaşırtılacağına, borçların artacağına delalet eder.

Kahve falında namaza başlayamamak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında havuz başında oturmak içini açmaya karar vereceğine, kötü duygularından arınacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin başından yaralandığını görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir