AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaza başlayamamak

Kahve falında namaza başlayamamak

Kahve falında namaza başlayamamak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine inanılır.

Kahve falında namaza başlayamamak gördüyseniz:

  • Biraz daha akılcı olarak hakkınızı korumalısınız.

Kahve falında başı açık namaz kılanı görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başı açık namaz kıldığını görmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına delalet eder.

Kahve falında tek başına cenaze namazı kılmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaza başlayamamak kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında başı açık namaza durmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaza başlayacağını söylemek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi açıdan rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında tek başına cuma namazı kılmak alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar başında namaz kılmak kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir