AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını çevirmek

Kahve falında başını çevirmek

Kahve falında başını çevirmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına yorulur.

Kahve falında başını çevirmek gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz, meslektaşlarınız veya iletişim ağınızı aktif olarak kullanmanız durumunda bir fırsat söz konusu olabilir.

Kahve falında başını çevirmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çevirmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topaç çevirmek psikolojik sorunların geride kalacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına yorulur.

Kahve falında parayı altına çevirmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine alamet eder.

Kahve falında sırt çevirmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine rivayet eder.

Kahve falında parayı geri çevirmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih çevirmek gülüp eğleneceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına delalet eder.

Kahve falında birine sırt çevirmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, asla yüksünmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir