AnaSayfa / Genel / Kahve falında topaç çevirmek

Kahve falında topaç çevirmek

Kahve falında topaç çevirmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, büyük bir makama geleceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topaç çevirmek gördüyseniz:

  • Otorite, ün, güç veya mevkii sahibi olma amaçlı hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında topaç çevirmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında topaç görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çember çevirmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ip çevirmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kına çevirmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rüşveti geri çevirmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, hep dua edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arsa çevirmek çok iyi paralar kazanılacağına, zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında birine yüz çevirmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir