AnaSayfa / Genel / Kahve falında yufka açanları görmek

Kahve falında yufka açanları görmek

Kahve falında yufka açanları görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yufka açanları gördüyseniz:

  • Gelir geçer hevesler veya eğlence uğruna sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Kahve falında yufka açan görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, uykusuz geceler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yufka açanı görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında yufka açan birini görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine yorulur.

Kahve falında yufka açanları görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yufka açtığını görmek muradın olacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının yufka açtığını görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına tabir olunur.

Kahve falında yufka açtığını görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine yufka ekmek vermek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir