AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamak ağıt yakmak

Kahve falında ağlamak ağıt yakmak

Kahve falında ağlamak ağıt yakmak yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kimden akıl soracağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine işaret eder.

Kahve falında ağlamak ağıt yakmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında ağıt yakmak ağlamak para ve makam sahibi olacağına, kavgaların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlamak ağıt yakmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında ölüye ağıt yakmak yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, başka kimselere de yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağıt yakmak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine yorulur.

Kahve falında ağıt yakarak ağlamak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağıt yakıldığını duymak ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağıt yaktığını görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağıt söylemek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, fal sahibinin kazancının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir