AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağıt yakıldığını duymak

Kahve falında ağıt yakıldığını duymak

Kahve falında ağıt yakıldığını duymak aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, işten yana şansının açık olacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, emrinde insan çalıştıracağına inanılır.

Kahve falında ağıt yakıldığını duymak gördüyseniz:

  • Soğuk görünüşünüz altında aslında sert olmayan bir kalp taşıyorsunuz.

Kahve falında ağıt yakıldığını duymak güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağıt yakıldığını görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, daha rahat para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ağıt duymak gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye ağıt yakmak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağıt dinlemek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında ağıt yakanı görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında ağıt yakan kadın görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına alamet eder.

Kahve falında ağıt yaktığını görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir