AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağıt yakmak

Kahve falında ağıt yakmak

Kahve falında ağıt yakmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında ağıt yakmak gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Kahve falında ağıt yakmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına rivayet eder.

Kahve falında ağıt yakmak ağlamak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye ağıt yakmak ticaretinin genişleyeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlamak ağıt yakmak umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında ağıt yakarak ağlamak fesat kimselerin çıkacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağıt yakan kadın görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağıt yakıldığını görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağıt yaktığını görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir