AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağıt yakmak ağlamak

Kahve falında ağıt yakmak ağlamak

Kahve falında ağıt yakmak ağlamak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, arabasını ve toprağının olacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağıt yakmak ağlamak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda iniş çıkışlı durumlar oluşabilir.

Kahve falında ağıt yakmak ağlamak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlamak ağıt yakmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında ölüye ağıt yakmak ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, aile içinde saadetinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağıt yakmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, tüm kederinin uçup gideceğine alamet eder.

Kahve falında ağıt yakarak ağlamak güzel fırsatların elde edileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında ağıt söylemek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağıt yakan birini görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağıt yaktığını görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir