AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağıt yakarak ağlamak

Kahve falında ağıt yakarak ağlamak

Kahve falında ağıt yakarak ağlamak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında ağıt yakarak ağlamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işleriyle meşgul olmak yerine, kendiniz için yapmanız gereken şeyler var.

Kahve falında ağıt yakarak ağlamak fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağıt yakan kadın görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağıt yakanı görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağıt yakan birini görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlamak ağıt yakmak zevkli ve güzel hale geleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında ağıt yakmak ağlamak yol kat edeceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye ağıt yakmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ağıt yakmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir